Våra Event

Hållbar konsumtion och ökad matproduktion.

Refarm Linné anordnar regelbundet seminarier, konferenser, studiebesök och andra event som går i hållbarheten och det cirkulära tänkandets tecken. Vi vill på olika sätt sprida vårt budskap om en mer hållbar framtid och lägger nedan upp olika event som vi arrangerar.

Vad vill du göra idag? Många av våra seminarier, studiebesök och event uppkommer i kommunikation med privatpersoner, kommuner och föreningar så hör av dig till oss om du t ex vill besöka en fiskodling eller ha en inspirationskväll om hållbar livsmedelsproduktion?

Earth Week, Växjö 28:e mars. Välkommen till en inspirationskväll om hållbar mat där du får träffa lokala aktörer som visar vägen hur vi kan odla, förädla och äta gott i Småland – i dubbel bemärkelse.
En kväll med inspirerande och lärorika föredrag om fiskodling och akvaponi. Du får lära dig vad den nya tekniken är, hur den kan användas och hur du kan gå vidare om du vill börja odla fisk själv. Det bjuds även på en smakbit av en av de omtalade tropiska fiskarterna Clarias! Välkommen att lära dig mer om denna spännande del av vattenbruket!