Våra Kurser

Hållbar konsumtion och ökad matproduktion.

Refarm Linné har stor erfarenhet av att anordna kurser, både i egen regi och tillsammans med andra aktörer. Precis som resten av vår verksamhet genomsyras de kurser som vi erbjuder av ett starkt miljö- och hållbarhetstänk. Nedan kan du se några av de kurser vi erbjuder för tillfället.

Är det inget som faller dig i smaken? Vi har många kunskaper i vårt gemensamma skafferi inom föreningen och tar gärna fram en kurs, föreläsning eller seminarier efter dina önskemål.

Lär dig mer om ekologiska livsmedel. Den 21:a mars har du som jobbar med eller inom offentligt kök i Gävleborgs län en möjlighet att få lära dig mer om hur du kan hjälpa till att nå det nationella målet 60% ekologisk mat inom offentlig sektor fram till 2030.
Lär dig mer om ekologiska livsmedel. I kursen Ekologiska livsmedel i teorin och praktiken riktar vi in oss på hur vi kan få in mer ekologisk mat i det offentliga köket för att nå det nationella målet på 60% till 2030.
Lär dig mer om ekologiska livsmedel. Den 26:e mars har du som jobbar inom offentligt kök i Jönköpings län en möjlighet att få lära dig mer om hur du kan hjälpa till att nå det nationella målet 60% ekologisk mat inom offentlig sektor fram till 2030.