Våra Kurser

Hållbar konsumtion och ökad matproduktion.

Refarm Linné har stor erfarenhet av att anordna kurser, både i egen regi och tillsammans med andra aktörer. Precis som resten av vår verksamhet genomsyras de kurser som vi erbjuder av ett starkt miljö- och hållbarhetstänk. Nedan kan du se några av de kurser vi erbjuder för tillfället.

Är det inget som faller dig i smaken? Vi har många kunskaper i vårt gemensamma skafferi inom föreningen och tar gärna fram en kurs, föreläsning eller seminarier efter dina önskemål.

Med modern teknik kan fisk och grönsaker odlas inomhus i system som kan placeras nästan var som helst, till exempel i en ladugård, tvättstuga eller industrilokal! Under inspirations-kvällarna får du lära dig om fiskodling och akvaponik och hur du själv kan komma igång.
Med modern teknik kan fisk och grönsaker odlas inomhus i system som kan placeras nästan var som helst, till exempel i en ladugård, tvättstuga eller industrilokal! Under inspirations-kvällarna får du lära dig om fiskodling och akvaponik och hur du själv kan komma igång.
Med modern teknik kan fisk och grönsaker odlas inomhus i system som kan placeras nästan var som helst, till exempel i en ladugård, tvättstuga eller industrilokal! Under inspirations-kvällarna får du lära dig om fiskodling och akvaponik och hur du själv kan komma igång.
Under Mat 2019 i Växjö, ett av Sveriges största matevent, anordnar Refarm Linné i år ett spännande studiebesök till Ödevata Fiskecamp och deras nybyggda akvaponi utanför Emmaboda.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Vi kommer också att få unik möjlighet att få en inblick i den explosion som nu sker i nya sätt att odla främst fisk men även grönsaker. Efterfrågan i såväl Mälarregionen som internationellt växer nu kraftigt. Vi kommer att diskutera landbaserade odlingssystem och vilka fiskar som är möjliga att odla på detta sätt.
Lär dig mer om ekologiska livsmedel. Den 21:a mars har du som jobbar med eller inom offentligt kök i Gävleborgs län en möjlighet att få lära dig mer om hur du kan hjälpa till att nå det nationella målet 60% ekologisk mat inom offentlig sektor fram till 2030.
Lär dig mer om ekologiska livsmedel. I kursen Ekologiska livsmedel i teorin och praktiken riktar vi in oss på hur vi kan få in mer ekologisk mat i det offentliga köket för att nå det nationella målet på 60% till 2030.