Fisk i hus 

Fisk i hus är en handbok för dig som är intresserad av att starta eller lära dig mer om recirkulerande fiskodling, så kallad RAS.

Fisk i hus har vuxit fram under flera år och dispositionen och upplägget är följd av de frågor och funderingar som kommit fram under de möten, seminarier och workshops som vi haft under åren. De frågor som ställt på dessa möten är grunden i upplägget.

Fisk i hus kan laddas ned gratis och användas av privatpersoner eller i samband med utbildning. Tillhörande handboken finns ett separat nedladdningsbart Excelblad med fiktiva kalkyler för att starta och driva fiskodling. Organisationerna tar inget ansvar för utfallet för den egne företagaren utan varje företagare måste göra en egenkalkyl efter dennes förutsättningar men kalkylerna kan användas som en hjälp på vägen för att komma igång.

 

Trevlig läsning!

Samarbetspartners / Finansiärer

Fisk i hus är framtagen av Refarm Linné tillsammans med Regionförbundet i Kalmar län och Vattenbrukscentrum Ost. Projektet finansierades av organisationerna samt Jordbruksverket och Region Blekinge.

Scroll to Top