Ni har väl inte missat den nya trenden med Svin & Svinn!? Refarm Linné har länge lagat mat på svinnvaror från livsmedelsbutikerna men har nu utökat detta med att även använda sig av svin, vildsvin. Vildsvinen tar över i hela landet och förstör otroligt mycket för markägare. Samtidigt är det en otrolig resurs och ett hållbart animaliskt protein som vi borde utnyttja i större utsträckning.
Förra veckan var vi hos en av våra Planetskötare, Eklundens Grafiska, och lagade Svin & Svinn till ett femtiotal av deras glada kunder. Att laga mat över öppna eldar var uppskattat då det blåste kallt och regnet hängde i luften.
Våran matvagn är portabel och kan tas med dit den behövs. Imorgon bär det av för Svinn & Fisk matlagning på Biologiska mångfaldens dag i Jönköping. Vill du veta mer om vår matvagnen eller hyra in oss för ett event? Tveka inte att kontakta oss!