Eko i Linnés fotspår
Projekt
Projektet har tagit fram och kommer genomföra utbildningar som på ett handfast och engagerande sätt visar hur man får ekonomi i ökade ekologiska inköp, och visar exempel från verkligheten. De omfattar även grunderna i hållbarhetsfrågan och ekologiska produktionsmetoder för att säkerställa en grundläggande kunskapsnivå och ett brett hållbarhetsperspektiv, samt bemöter på ett nyanserat sätt den motsättning som ofta uppfattas mellan svenskproducerat och ekologiskt.
Det finns olika utbildningar inom projektet, både teoretiska och praktiska. Du kan läsa mer om de olika utbildningarna under fliken Kurser.
Finansiärer

Kontakt

f.d. måltidschef som gjort sig ett namn av att dramatiskt ha dragit upp andelen ekologisk och svenskproducerad mat i de kommuner där han arbetat, samtidigt som kvaliteten har förbättrats och måltidsupplevelsen förhöjts – trots att budgeten inte behövt ökas. Jens har arbetat i Alvesta, Karlshamn och Tingsryds kommun som måltidschef, och har dessförinnan en gedigen erfarenhet som kock på flera högt rankade privata restauranger.