Den ätbara staden 16 oktober

Är du näringslivsutvecklare, arbetar inom social hållbarhet och arbetsmarknad, med miljöfrågor eller krisberedskap? Då är detta något för dig! Denna halvdagskonferens handlar om ökad självförsörjning av livsmedel – även i staden – med både fisk och grönsaker, men också om möjligheter till sysselsättning.  Konferensen avslutas med en god lunch som ger en sinnlig upplevelse av hållbar cirkulär fiskodling – komponerad av de fantastiska kockarna Carina och Ulrika Brydling!

Plats: Kairo festvåning i Sättra vid Mälaren.
Arrangörer: Föreningarna Refarm och FHS, Future Health Sweden
Pris: FHS medlem och Refarm medlemmar 500 kr exkl. moms. Övriga 800 kr exl. moms
Program: Se HÄR (pdf)
Anmäl dig till maria@refarm.se senast den 30 september, ange faktureringsuppgifter och ev. specialkost.
Deltagare som uteblir utan avanmälan debiteras fullpris.

Följ oss på Facebook 

Vi uppdaterar löpande med information på Facebook