Tillbakablick

Den ätbara staden, Upplands Väsby 24 april 2018

Denna halvdagskonferens handlar om ökad självförsörjning av livsmedel – även i staden – med både fisk och grönsaker, men också om möjligheter till sysselsättning.  Konferensen avslutas med en god lunch som ger en sinnlig upplevelse av hållbar cirkulär fiskodling – komponerad av de fantastiska kockarna Carina och Ulrika Brydling! Plats: Kairo festvåning i Sättra vid

Read More »
Tillbakablick

I backspegeln 2017

2017 var ett år när vi drog igång många och bra aktiviteter. Refarms vision handlar om en ökad, hållbar livsmedelsproduktion och ett resilient samhälle med många fler grönblå jobb och cirkulär matproduktion på riktigt, och 2017 kom att handla mycket om hållbar produktion av fisk. Vi genomförde många framgångsrika seminarier, konferenser och studiebesök, och lyckades

Read More »
Rulla till toppen